OTD Energy 2023

EN

Havvind-konferanse snart fullbooket
Ocean Wind Conference

Published

Ocean Wind Conference under OTD Energy opplever stor pågang av forhåndspåmeldinger, og nærmer seg nå 150 delegater. Konferansen fokuserer på forretningsmuligheter og fremdrift i utviklingen av norsk havvind.

 – Det er gledelig å se at interessen for havvind er stor under OTD Energy, sier komitéleder Erlend Keilen.
 

– Vi tilbyr et topptungt program, så vi er trygge på at konferansen blir en suksess, både faglig og publikumsmessig.

 

Arrangementet er en av to konferanser som arrangeres under OTD Energy. Ocean Wind Conference arrangeres torsdag 19. november i hall C i Stavanger Forum. Det er første gang OWC arrangeres.

– Forhåndsinteressen skyldes i stor grad programmet, som vi har fått mange gode tilbakemeldinger på. Blant annet kommer Ole Arild Larsen fra Equinor for å ta deltakerne med på livssyklusen til verdens første flytende havvindpark. Han skal dele kunnskap om hvilke oppdrag som kreves i installasjoner, operasjoner og vedlikehold på Hywind Tampen gjennom hele livssyklusen til havvindparken. Dette er det stor interesse for på OTD Energy, da messen i hovedsak er leverandørindustriens messe. For leverandørene har kunnskap om operatørenes planer innen både petroleum og havvind høy verdi, sier Keilen.

 

Blant de andre innleggsholdere på konferansen er Harald Dirdal fra Norseman, Per Lund fra Odfjell Oceanwind, som skal fortelle om planene om å elektrifisere Goliat ved hjelp av havvind, og Siri Espedal Kinden, Equinors fornybardirektør.

 

– Får siste nytt fra bransjen

 

– Det er interessant å se at det er mange internasjonale delegater på OWC. Det viser at det ikke bare er norske aktører som ønsker å følge havvind-utbyggingen, men at også den internasjonale bransjen nå ser til Norge, sier Keilen.

 

Konferansen har totalt 250 plasser og er gratis for delegatene. I forlengelsen av konferansen inviteres delegatene videre til Equinor Global Supplier Day i messens hall A.

– Konferansedelegatene får dermed siste nytt fra både bransjen og Equinor, som i dag er Norges eneste havvind-utbygger.

 

Deltakerne samles på WindHub

 

– OTD Energy handler om å møte gamle kjente og stifte nye bekjentskap. Derfor har vi laget en egen møteplass for havvind-interesserte og OWC-deltakere under Energyshow. Arenaen går under navnet WindHub og har plass til 300 deltakere, sier Keilen.

More
articles